Rreth nesh

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Çaji i gjelbër i barutit 3505 ndihmon jetën e shëndetshme

Ndërsa ndjekja e njerëzve për jetën e shëndetshme po bëhet më e lartë, gjithnjë e më shumë njerëz fillojnë t’u kushtojnë vëmendje dietës së shëndetshme dhe prodhimeve të kujdesit shëndetësor. Çaji i gjelbër i turut 3505, si një shumëllojshmëri çaji të gjelbër me ushqyese të ndryshme dhe efekte shëndetësore, Dalëngadalë bëhet pjesë e rëndësishme e një jetë të shëndetshme.

2023-05-22 Shih më shumë

Çaji i gjelbër i pluhurit 3505 bëhet i preferuari i ri në tregun e çajit.

Si një lloj çaji i veçantë, Çaji i gjelbër i barutit 3505 po bëhet gradualisht një produkt shumë i shqetësuar në tregun e çajit. Çaji i gjelbër i turut 3505 është një çaj kryesisht i bërë me dorë të gjelbër që paraqet një gjethe çaji në formë topi me një të fortë erë dhe një shije e freskët.

2023-05-15 Shih më shumë

Prodhuesi i çajit të gjelbër 3505 ju thotë se çaji i fuqishëm është i favorizuar nga ceremonitë ndërkombëtarë të çajit.

Prodhuesi i çajit të gjelbër 3505 ju thotë se me theksin global në kulturën e çajit dhe vëmendjen ndaj shëndetit fizik dhe mendor, Kultura kineze e çajit është përhapur gradualisht në botë. Në këtë epokë globalizimi i kulturës çajit, çaji i pluhurit, si një përfaqësues i kulturës kineze të çajit, tregon gjithashtu kënaqësinë e saj unike.

2023-04-11 Shih më shumë

Prodhuesi i çajit të gjelbër 3505 ju dërgon për të provuar forcën dhe elegancën e çajit të barutit.

Ndoshta të gjithë janë të njohur me kulturën kineze të çajit, por a keni dëgjuar për çajin? Prodhuesi i çajit të gjelbër 3505 ju thotë se është një mënyrë për të pirë çaj në kulturën tradicionale kineze, Dhe është gjithashtu një përvojë unike me një shije unike.

2023-04-03 Shih më shumë

Prodhuesi i çajit të gjelbër të palosë 3505 do t’ju tregojë shijen unike të çajit të barutit.

Prodhuesi i çajit të gjelbër të palosur 3505 ju thotë se çaji i pluhurit është çaji i lirë. U rrotullohej ngushtë në grimca të vogla që ngjanë barut. Ky çaj zakonisht bëhet duke përdorur gjethe të gjelbëra, por jo gjithmonë. Përfitimet e çajit të barutit varen nga lloji i gjetheve të çajit që përdorej për të prodhuar atë.

2023-03-24 Shih më shumë

Prodhuesi i çajit të gjelbër të palosur 3505 do t’ju tregojë nëse është e lehtë të zemërohesh ose të pakësohesh zjarrin. Duke pirë çaj të gjelbërt

Prodhuesi i çajit të gjelbër të gjuhës 3505 të thotë se pija e çajit të gjelbër mund të pakësojë zjarrin. Ngaqë natyra e çajit të gjelbër është e ftohtë, njerëzit që ka më shumë gjasa të zemërohen mund të zgjedhin të pinë çaj të gjelbër. Është më mirë të mos pijmë çaj të gjelbër në një stomak bosh. Dhe nuk duhet të pini çaj të gjelbër menjëherë para dhe pas ngrënies.

2023-03-14 Shih më shumë

"Rruga dhe rruga e nxehtë

Më 5 dhjetor Shengzhou Ruixing Tea Industry Co., Ltd. ishte paketuar dhe eksportim çaj në Marok, e cila shënon eksportin e çajit të pluhurit në gjysmën e dytë të Kinës dhe filloi të shkrijë.

2019-02-28 Shih më shumë

Seminari mbi ndërmarrjet e Eksportimit të çajit në qytetin Shengzhu

Në mëngjesin e 27-të, Simpoziumi mbi ndërmarrjet e Eksportit çajit në qytetin Shengzhou u mbajt në ndërtesën e dytë të Qeverisë së Shengzhu.

2019-02-27 Shih më shumë

Shih më shumë