PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Buskruit groene thee 3505 helpt gezond leven

Naarmate het streven van mensen naar een gezond leven steeds hoger wordt, beginnen steeds meer mensen aandacht te besteden aan gezonde voedings-en gezondheidszorgproducten. Buskruit groene thee 3505, als een verscheidenheid aan groene thee met verschillende voedingsstoffen en gezondheidseffecten, wordt geleidelijk een belangrijk onderdeel van een gezond leven.

2023-05-22 Bekijk meer

Buskruit groene thee 3505 wordt de nieuwe favoriet op de theemarkt

Als unieke groene theesoort wordt buskruit groene thee 3505 geleidelijk een zeer bezorgd product op de theemarkt. Buskruit groene thee 3505 is een voornamelijk handgemaakte groene thee die een bolvormig theeblad presenteert met een sterk aroma en een frisse smaak.

2023-05-15 Bekijk meer

De fabrikant van groene thee 3505 vertelt je dat buskruitthee de voorkeur geniet van internationale theeceremonieliefhebbers

De fabrikant van groene thee 3505 vertelt je dat met de wereldwijde nadruk op theecultuur en aandacht voor fysieke en mentale gezondheid, de Chinese theecultuur zich geleidelijk naar de wereld heeft verspreid. In dit tijdperk van theecultuur globalisering toont buskruitthee, als vertegenwoordiger van de Chinese theecultuur, ook zijn unieke charme.

2023-04-11 Bekijk meer

De fabrikant van groene thee 3505 neemt je mee om de kracht en elegantie van buskruitthee te ervaren

Vermoedelijk is iedereen bekend met de Chinese theecultuur, maar heb je gehoord van buskruitthee? De fabrikant van groene thee 3505 vertelt je dat het een manier is om thee te drinken in de traditionele Chinese cultuur, en het is ook een unieke ervaring met een unieke smaak.

2023-04-03 Bekijk meer

De fabrikant van Gunpowder groene thee 3505 zal u de unieke smaak van buskruitthee laten zien

De fabrikant van Gunpowder groene thee 3505 vertelt je dat buskruitthee losse bladthee is, strak gerold in kleine deeltjes die op buskruit lijken. Deze thee wordt meestal gemaakt met behulp van groene bladeren, maar niet altijd. De voordelen van buskruitthee zijn afhankelijk van het type theeblad dat wordt gebruikt om het te produceren.

2023-03-24 Bekijk meer

De fabrikant van Gunpowder groene thee 3505 zal u laten zien of het gemakkelijk is om boos te worden of het vuur te verminderen bij het drinken van groene thee

De fabrikant van Gunpowder groene thee 3505 vertelt je dat het drinken van groene thee vuur kan verminderen. Omdat de aard van groene thee koud is, kunnen mensen die eerder boos worden, ervoor kiezen om groene thee te drinken. Het is het beste om geen groene thee op een lege maag te drinken en je moet geen groene thee drinken direct voor en na de maaltijd.

2023-03-14 Bekijk meer

Gunpowder Tea Export "The Belt and Road" opwarmen

Op 5 December verpakte en exporteerde Shengzhou Ruixing Tea Industry Co., Ltd. thee naar Marokko, wat de export van buskruitthee in de tweede helft van China markeert en begon te ontdooien.

2019-02-28 Bekijk meer

Seminar over thee-exportbedrijven in de stad Shengzhou

Op de ochtend van de 27e werd het symposium over thee-exportbedrijven in de stad Shengzhou gehouden in het 2e gebouw van de stadsregering van Shengzhou.

2019-02-27 Bekijk meer

Bekijk meer